2021-06-27 föddes Racy och Laves valpar. 3 tikar (en svart, 2 aprikosröda) och 3 hanar (2 svarta, 1 aprikosröd)

Racy parad!

Racy är nu parad med underbara Lave. Vi hoppas på valpar till Midsommar, och dessa blir då flyttklara mot slutet av augusti. Troligen kommer det födas både aprikosröda och svarta valpar. 

Alla valpar har flyttat

Nu har ALLA valpar flyttat till sina nya hem. Två av dem förväntas bli assistanshundar, så det ska bli extra spännande att följa dem. Det känns alltid skönt när alla valpar flyttar, men visst saknar jag dem allt liiite. De vuxna hundarna tycker dock det är skönt att få mattes odelade uppmärksamhet igen.

GrandPrix

Idag fyller GrandPrix 7 år, hon kommer från Sagan's kennel och heter "Sagan's Monte Carlo" i stamtavlan. Numer är hon glad pensionär, efter 4 härliga kullar med valpar. GrandPrix är min främsta "servicehund" här hemma. Hon hjälper till med att ta fram saker åt min som står längst in i köksskåpen. Bära, hämta, leta efter saker. Duka undan matskolan och hinkar när hundarna ätit klart och mycket mer. Hon äääälskar sin svarta kont, och Nosework.

Dora

Den som är mest glad i valparna här hemma (förutom Tea själv så klart) är Dora. Om hon tycker valparna behöver nåt står hon utanför hagen, hon är väldigt respektfull och hoppar  inte in i hagen, och gråter tills Tea eller jag uppmärksammar. Väldigt ofta hittar jag henne liggande på golvet utanför hagen, hon vill bara vara nära💕
En morgon var det en valp som lät väldigt. När jag kom dit för att se vad som stod på var Tea inte där, men Dora hade hoppat in i hagen och spytt upp sin frukost till dem. Hon tyckte de verkade hungriga och tog på sig att ge dom mat🥰

Ljuvliga lilla Dora